

AGENDA

Committee Meeting May 1st, 2024 7:00pm

Zoom meeting info: https://us02web.zoom.us/j/82478363850

7:00-7:05 10 minutes	 Arrival & introductions Volunteer hours: email <u>ben@longfellow.org</u>
7:05-7:10 5 minutes	 Call to Order & Agenda/Minutes Chair 1. Volunteer needed to record May Minutes. 2. Approval of agenda 3. Approval of <u>February Minutes</u>.
7:10-7:25 15 minutes	River Gorge Festival Update Dan/Erica
7:25-7:30 5 minutes	 Friends of Minnehaha Park update Ian Email <u>FriendsofMinnehahaPark@gmail.com</u> to be placed on mailing list for events
7:30-7:40 10 minutes	Boulevard planting block project lan
7:40-7:55 15 minutes	Other project ideas
8:00	Adjourn

Upcoming LCC Events

- May 6th: Dan's Gardening for Wildlife class
- June 8th & 9th: Neighborhood Garage Sale
- June 11th: Lake Street Cleanup
- More on the LCC calendar